Brochure – Gijzelaar of Gastheer

broch GijzelaarBen jij …

 

gijzelaar van het ego

 

of gastheer voor liefde?

 

Deze brochure bevat een weergave van een ‘gouden uur’, een sterk interactief deel van een van onze maandelijkse bijeenkomsten. Het begon met een krachtig citaat uit de Cursus, gevolgd door herkenbare kwesties, ingebracht door deelnemers. Het citaat scheen als een licht. Telkens weer bood het een verrassend helder antwoord. Het bleek wáár wat de Cursus zegt: er is maar één probleem en er is maar één oplossing.

 

Het citaat: T15.III.5

Dit is jóuw kans!

  1. Gijzelaar of gastheer?
  2. Stress in de file
  3. Ik verander maar niet
  4. Hoe moet ik verder zonder werk?
  5. Ik ga kapot aan de zorgen over mijn zoon
  6. Onze relatie is nu super!
  7. Dit kan ik ook in mijn situatie toepassen
  8. Mijn kind wordt buitengesloten
  9. Ik ben nét in een nieuw werktraject en nu al oververmoeid

Eén probleem, één oplossing

 

* 32 pagina’s

 

Bestellen

 U kunt dit boekje bestellen voor € 6,50 (inclusief verzendkosten)