WIL JE EEN WONDERMAATJE?

Als je voor het eerst deelneemt aan een langere workshop of retraite helpt het je wellicht als je een persoonlijk aanspreekpunt hebt in de vorm van een mede-deelnemer.

We noemen zo iemand een wondermaatje. Het is een licht ding. Als nieuwe deelnemer kun je je wondermaatje praktische informatie vragen over de gang van zaken, indrukken delen, en als je wilt of daar behoefte aan hebt uitwisselen wat je ervan vindt. Je kunt iets doorgeven dat voor ons (Koos en Doris) bestemd is, of een onzekerheid delen: kan ik een bepaalde vraag over … stellen? (te verwachten antwoord: rustig doen!) Een aanspreekpunt dus.

Een wondermaatje is een mededeelnemer die al vaker een van onze workshops of retraites heeft bijgewoond en met plezier bereid is aanspreekpunt voor een nieuwe deelnemer te zijn.

Als je je voor het eerst aanmeldt voor een van onze langere workshops word je gewoonlijk een keer gebeld door een van onze helpers voor een kennismakingsgesprekje, waarin ook een wondermaatje voor je als mogelijkheid ter sprake komt. Je bent vrij om daar al dan niet voor te kiezen, net wat je wilt. Er zijn geen verplichtingen aan verbonden.

Een licht ding dus, voor als je het fijn vindt.

Koos en Doris