Jaargroep?

Deelnemen aan een jaargroep is een manier om Een cursus in wonderen te integreren in je dagelijks leven. Het accent ligt op inspiratie. Als je deelneemt aan een jaargroep, kom je één keer per maand een dagdeel – online – bij elkaar. De eerste maal in oktober, de laatste keer in april, dus zeven keer in totaal. Een bijeenkomst duurt twee en een half uur. Er is altijd een jaarthema, zie jaaroverzicht 2022-2023 – online

Je schrijft je in voor één groep. Je kunt kiezen voor de woensdagmiddag of de zaterdagmiddag. Als je wilt, kun je aan alle bijeenkomsten van beide groepen deelnemen, zonder extra kosten. Je ontvangt van beide groepen iedere maand ‘automatisch’ de gegevens.

In elke bijeenkomst wordt een maandelijks wisselend facet van het jaarthema besproken. Je ontvangt op de dag vóór de bijeenkomst een mail, met daarin een maandelijks lespakket: thematische leestips, een uitgebreide toelichting van Koos op maandthema en leesmateriaal, plus de inloggegevens voor de specifieke bijeenkomst.

Een bijeenkomst heeft twee delen. Vóór de pauze gaat het over waar we nu staan. Wie wil, brengt zijn kwestie in, iets dat speelt. De Cursus blijkt eenvoudig altijd een antwoord te hebben. Ook een wonder kan worden gedeeld, een inspiratie voor iedereen. Na de pauze blijft ruimte voor kwesties en vragen, en wordt het nieuwe facet belicht, dat je in je persoonlijke leven kunt toepassen.

Een jaargroep  kan gezien worden als een workshopserie: telkens één bijeenkomst, voor reflectie en inspiratie, dan vier weken je leven als workshop. Kansen te over voor wonderoefening in de praktijk!

Als je niet kunt beginnen in oktober, kun je ook later instappen. Dan doe je de rest van de serie mee.