Jaargroepen

Deelnemen aan een jaargroep is een manier om Een cursus in wonderen te integreren in je dagelijks leven. Het accent ligt op inspiratie. Als je deelneemt aan een jaargroep, kom je één keer per maand een dagdeel bij elkaar. De eerste maal in oktober, de laatste keer in mei, dus acht keer in totaal. Een bijeenkomst duurt twee uur en een kwartier. Er is altijd een jaarthema (zie jaaroverzicht).

In elke bijeenkomst wordt een telkens wisselend facet besproken. Je krijgt passages uit de Cursus als leesmateriaal, met aansluitende Werkboeklessen die worden toegelicht. Een bijeenkomst heeft twee delen. Vóór de pauze gaat het over waar we nu staan. Wie wil, brengt zijn kwestie in, iets dat speelt. De Cursus blijkt eenvoudig altijd een antwoord te hebben. Ook een wonder kan worden gedeeld, een inspiratie voor iedereen. Na de pauze wordt een nieuw facet belicht, dat de volgende maand kan worden toegepast.

Een jaargroep wordt wel een workshopserie genoemd: telkens één bijeenkomst, voor reflectie en inspiratie, dan vier weken je leven als workshop. Kansen te over voor wonderoefening in de praktijk!

Als je niet kunt beginnen in oktober, kun je ook later instappen en de rest van de serie meedoen.

Als je ‘nieuw’ bent, kun je in oktober eenmalig meedoen, om te zien of de aanpak je past.

Voor de locaties in Nederland en België, met verdere gegevens: