Leiden – Jaargroep 2018 / 2019


Ik vertrouw op één Stemkoos 2010 vrijstaand transparant fc © Manschot Grafimedia 

 

Wie leidt mij blijvend naar die wonderbare vrede en dat onuitsprekelijk geluk, waarvan ik inmiddels wéét dat het bestaat?

Zolang ik heen en weer beweeg tussen twee innerlijke leraren, fluctueert mijn geluk. Het ego (angst) rooft het weg, Gods Stem (Liefde) brengt het terug.

‘Daarom moet jij kiezen een van de twee stemmen in jou te horen. De ene heb jijzelf gemaakt. De andere is jou gegeven door God.’

Ik kán kiezen. Wie vertrouw ik? Geestelijk in slaap vaar ik mijn eigen koers. Ik vertrouw dus blind mijn ego! Loop ik vervolgens vast, dan schudt me dat wakker: is er Iemand die nu de weg weet?

Een cursus in wonderen noemt die aanpak ‘afwisselend investeren in de twee niveaus’. Met als gevolg acuut conflict:

‘Je kunt niet gelijktijdig van twee leraren leren die het over alles volslagen oneens zijn.’

Het ego, met heel zijn verhaal van schuld, angst en pijn. De Heilige Geest, met al Zijn vrede, geluk en constante licht.

Wie vertrouw ik? Ik ben toe aan dieper gaan. Ik zie in dat ‘zwalken’ een gebrek aan vertrouwen is. Ik trek mijn investering in het ego terug. Ik word helder en stop met af en toe. Ik kies voor blijvend vertrouwen op één Leraar!

de jaargroep…
…als een toewijding: ik wil diepgaand leren vertrouwen op maar één Stem. Ons leermateriaal: alles wat in ons leven speelt. Onze gids: Een cursus in wonderen.

 


 

Data

De donderdagmiddagen 8 nov, 6 dec 2018, en 10 jan, 14 feb, 21 mrt, 11 apr en 16 mei 2019, van 14.00 – 16.15 uur.

Kosten

Voor de serie € 171,50 p.p.; overleg over kosten is altijd mogelijk!

Info

Tel. +31 (0)30 695 03 28

Kennismaking

Nieuwe deelnemers kunnen een eerste bijeenkomst bijwonen als kennismaking, tegen eenmalige betaling van € 24,50 (overleg over kosten altijd mogelijk). Tussentijds instromen kan!

Inschrijving

Vindt plaats door overmaking van bovenstaand bedrag naar het banknummer Triodos:
IBAN NL61 TRIO 078 49 24 686,
t.n.v. J. Janson te Zeist, o.v.v. ‘Leiden 2018-2019’,
plus inzending van onderstaand formulier.
Wil je gespreid betalen, bel dan even voor informatie.

Locatie

Vredeskerk
Van Vollenhovenkade 24
2313 GG  Leiden

Voor een ROUTEBESCHRIJVING klik hier

Parkeren

Vanaf januari 2016 is er in de wijk rondom de Vredeskerk betaald parkeren ingevoerd (ook op het kerkplein). Kosten € 2,- per uur. Parkeerboete € 90,- !!!
Voor mogelijkheden om iets goedkoper te parkeren in de omgeving van de Vredeskerk, zie de link Goedkoop-Parkeren-informatie! In het gebied dat op dit kaartje met fase 3 wordt aangeduid is parkeren de eerste 2 uur € 0,10 per uur. Vanaf het derde uur € 2,- per uur. De spoorlijn is de scheidinglijn. Ter oriëntatie: vanaf station Lammenschans is het 13 minuten lopen naar de Vredeskerk. De kerk bevindt zich op de hoek waar de De Sitterlaan overgaat in de Burggravenlaan (gebied ‘Fase 1’).

Let op! de van Vollenhovekade waar de kerk aan ligt is éénrichtingverkeer geworden (deze straat inrijden geeft een hoge boete!). Het beste kun je vanaf de Sitterbrug NIET direct rechtsaf gaan naar de van Vollenhovekade, maar doorrijden op de Burggravelaan en de volgende zijstraat rechtsaf (Asserstraat) nemen. Kom je vanaf de Hoge Rijndijk, sla dan één straat eerder (dan de van Vollenhovekade) linksaf = de Asserstraat. Vanuit de Asserstraat 2 x rechtsaf; zo rijd je terug naar de kerk, waar je je auto in de straat dient te parkeren (niet op het plein).

Voor GOEDKOOP-PARKEREN-INFORMATIE klik hier

 

Inschrijfformulier

Ik schrijf mij/ons in voor de jaargroep Leiden 2018-2019 met Koos Janson: ‘Ik vertrouw op één Stem’

Aanhef
DhrMevr

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoon

E-mailadres

Jaargroep

Aantal personen

à € 171,50 p.p.

Kennismaking

à € 24,50 p.p.

Ik maak vooraf € 171,50 / € 24,50 * / € over
op het banknummer Triodos: IBAN NL61 TRIO 078 49 24 686
t.n.v. J. Janson te Zeist o.v.v. 'Leiden 2018-2019'.

* optie voor nieuwe deelnemers.

Eventuele vragen en/of opmerkingen

(Fotografie: Fred Manschot)